Свіжий салат варто їсти у спекотну погоду. Насичений вітамінами та мінералами, він підвищить рівень потужних антиоксидантів у вашому організмі. Особливо листкова зелень – основа багатьох рецептів салату – збагатить вас поживними речовинами, клітковиною та корисними жирами.

Не пропустіть Чи можна їсти м'ясо "з кров'ю": розвіюємо поширені міфи

Ще одна перевага салату – його дуже просто зробити. Ми ж пропонуємо рецепт, який складається всього з 3 інгредієнтів та займе 10 хвилин вашого часу.

Рецепт овочевого салату

  • Порцій: 2
  • Час: 10 хвилин

Смачно та здорово / Фото strona kuchni

Інгредієнти:

  • 1 маленький салат Айсберг;
  • 1 свіжий огірок;
  • 4 столові ложки натурального йогурту.

Приготування:

  1. Ретельно вимийте та обсушіть овочі.
  2. Салат порвіть або наріжте невеликими шматочками.
  3. Огірок слід очистити від шкірки і нарізати кубиками.
  4. Змішайте листя салату та огірки в мисці, додайте йогурт.
  5. Приправте за бажанням, наприклад, дрібкою солі і гранульованим часником.