Вівсяне печиво – поживний перекус, для якого потрібно зовсім трохи борошна. Причому будь-якого. Підійде навіть гречане.
Читайте також Вирощуємо дріжджі вдома: рецепт шеф-кухаря Павла Серветника
Тісто має бути густим. Якщо вийшло занадто рідке – додайте ще борошна або вівсяних пластівців.
Рецепт вівсяного печива без яєць
- Час: 1 година 30 хвилин
- Кількість: 20 – 30 штук
Приготування:
- Подрібніть вівсяні пластівці.
- Залийте їх кефіром та залиште на 1 годину набухати.
- Змішайте в глибокій посудині всі інгредієнти й залиште ще на 15 хвилин.
Фото Кондитерські МК
- Викладіть ложкою на деко, укрите пергаментом, і випікайте в розігрітій духовці до 180 – 190 градусів до готовності.
Фото Кондитерські МК
- Дайте печиву охолонути й частуйте ним родину.
Смачного!