Вівсяне печиво – поживний перекус, для якого потрібно зовсім трохи борошна. Причому будь-якого. Підійде навіть гречане.

Читайте також Вирощуємо дріжджі вдома: рецепт шеф-кухаря Павла Серветника

Тісто має бути густим. Якщо вийшло занадто рідке – додайте ще борошна або вівсяних пластівців.

Рецепт вівсяного печива без яєць

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Кількість: 20 – 30 штук

Приготування:

  1. Подрібніть вівсяні пластівці.
  1. Залийте їх кефіром та залиште на 1 годину набухати.
  1. Змішайте в глибокій посудині всі інгредієнти й залиште ще на 15 хвилин.


Фото Кондитерські МК

  1. Викладіть ложкою на деко, укрите пергаментом, і випікайте в розігрітій духовці до 180 – 190 градусів до готовності.


Фото Кондитерські МК

  1. Дайте печиву охолонути й частуйте ним родину.

Смачного!