Овочева запіканка з сиром не набридає нікому, які б страви не полюбляла ваша сім'я. А її головний козир – неймовірна простота приготування.

Читайте також Пора солити щавель: чи потрібно додавати сіль – борщ взимку буде неймовірний

Для приготування цієї запіканки потрібні кабачки та інші звичні інгредієнти, які точно є у вашому холодильнику. Трішки старання – і смачна страва вже на вашому столі.

Рецепт кабачкової запіканки з сиром

Час: 1 година

Порцій: 4

Приготування:

  1. Овочі миємо та нарізаємо, зелень дрібно шаткуємо. Кабачки натираємо або подрібнюємо у комбайні.
  2. Кабачки віджимаємо.
  3. на сковорідці топимо масло, додаємо цибулю, кабачок і солимо. Готуємо 7 – 8 хвилин, кабачки повинні бути м'які та готові.
  4. В окрему миску вбиваємо яйця, змішуємо з вершками, солимо та перчимо. Збиваємо до однорідного стану.
  5. В яєчну суміш додаємо кабачки, зелень та сир, добре перемішуємо.
  6. Виливаємо суміш у сковорідку та ставимо запікатися на 25 хвилин при 170 градусах. Верх запіканки повинен застигнути.
  7. Даємо страві 5 – 10 хвилин відпочити, після чого нарізаємо та подаємо до столу.

Смачного!