Тільки уявіть, м’яке печене яблуко, хрумка скоринка, ароматна кориця – така домашня випічка стане не тільки приємним і смачним сюрпризом для рідних, а й окрасою столу.

Читайте також Рецепт курячих гомілок в беконі, що ідеально підійдуть до застілля з сім'єю чи друзями

Для цього рецепту підійдуть будь-які сорти яблук, а тісто можна придбати вже готове.

Рецепт яблучних кілець

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6 штук

Приготування:

  • Миємо та чистимо яблука від шкірки. Нарізаємо їх кільцями завтовшки 1,5 – 2 сантиметри і вирізаємо серцевину.
  • Розкочуємо листкове тісто завтовшки 2 міліметри і нарізаємо на смужки шириною близько 1,5 сантиметри.
  • Обертаємо яблука смужками тіста, кладемо кільця на лист з пергаментом і змащуємо збитим яйцем.
  • Поєднуємо цукор з корицею і занурюємо в них кільця.
  • Випікаємо солодке у розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного!