Яблучний пиріг-крамбл можна легко приготувати вдома. Гранола додасть йому приємної хрумкості.
Варто спробувати Хитрий рецепт від бабусі: як зробити пиріжки мегапишними
Яблучний пиріг від Джеймі Олівера
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Почистьте яблука від шкірки та серцевини. Наріжте їх шматочками, після чого покладіть в каструлю разом із цукром. Варіть на повільному вогні, періодично помішуючи, 10 хвилин або поки яблука трохи не розм'якшаться.
- Зніміть каструлю з вогню, додайте заморожені ягоди й дайте трохи охолонути.
- Тим часом наріжте масло кубиками та додайте до нього борошно. Розітріть пальцями, поки суміш не стане схожою на панірувальні сухарі, після чого додайте гранолу.
- Перекладіть фруктову суміш у форму для запікання та посипте поверх борошняною. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці від 25 до 30 хвилин. Готовий пиріг буде золотистим та хрумким.