Готувати хачапурі по-аджарськи зовсім не складно. Спробуйте й ви.
Варто спробувати Швидкий і простий рецепт: розкішні пиріжки з кислою капустою "Баба Єлька"
Хачапурі по-аджарськи
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Змішайте сир з яйцем і одним білком.
- Додайте борошно, розпушувач, сіль та перець. Замішайте виделкою тісто і розподіліть його на 2 частини.
- На пергаментний папір або силіконовий килимок додайте трішки олії, викладіть готове тісто та сформуйте човники з невеличкими бортиками.
- Відправте в розігріту духовку до 180 градусів запікатися 10 – 12 хвилин.
- Дістаньте, посипте натертим сиром і знову відправте на 5 хвилин в духовку.
- На готові хачапурі викладіть жовток.