З пельменями, приготованими за цим рецептом, таких неприємностей не буде. Спробуйте – вам сподобається.

Буде смачно Таємниця найсоковитішої свинини: як правильно запекти корейку в духовці

Пельмені – покроковий рецепт

  • Час: 2 години
  • Порцій: 4

Дивіться, як правильно приготувати пельмені: відео

Приготування:

  1. У холодну воду додайте сіль, оцет і олію. Просійте борошно і замісіть тугувате тісто. Загорніть його у харчову плівку і дайте відпочити 20 – 30 хвилин.
  2. Для начинки до фаршу натріть цибулю та часник на дуже дрібній терці. Додайте воду, сіль, перець та улюблені спеції, перемішайте.
  3. Тісто поділіть на дві частини. Одну покладіть в пакет, щоб не обвітрювалось, а другу розкачайте в тонкий пласт.
  4. Маленькою чаркою видавіть кружечки. Викладіть 0,5 чайної ложки начинки на кожен кружечок. Добре защепіть краї та викладіть пельмені на поверхню, присипану борошном.
  5. Відваріть пельмені в киплячій та підсоленій воді з додаванням лаврового листя та перцю горошком протягом 5 хвилин після того, як вони піднімуться на поверхню. В готові пельмені додайте масло і чорний перець.