Жоден чоловік не встоїть: дізнайтеся таємницю найсоковитіших реберець у духовці
12 лютого 2024,
12:59
Читать новость на русском
Джерело:
УНІАНБагато хто любить їсти соковиті реберця. Однак вони вдаються не лише на мангалі, а й у звичайнісінькій духовці.
Готувати реберця зовсім не важко. Просто скористайтеся цим перевіреним рецептом.
Варто спробувати Смачний привіт з Японії: швидкий рецепт свинини з грибами, який розірвав тікток
Як приготувати ребра в духовці
- Час: 2 години 30 хвилин + ніч на маринування
- Порцій: 4
– 1 кілограм свинячих ребер;
– соус "Барбекю" до смаку;
– чорний перець, сіль паприка, сухий часник до смаку.
Подавайте реберця з улюбленим гарніром / Фото Unsplash
Приготування:
- Свинину ретельно вимийте та промокніть паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
- Посипте реберця сухим часником, сіллю, перцем і паприкою з обох сторін.
- Перекладіть в миску, накрийте харчовою плівкою і відправте на ніч в холодильник.
- Вранці дістаньте реберця, загорніть у фольгу і випікайте в духовці 2 години при 170 градусах.
- Потім приберіть фольгу, полийте ребра соусом і знову поставте в духовку. Запікайте 15 хвилин при 200 градусах.