Спочатку варто зварити курячий бульйон з крилець, а вже потім додати фрикадельки. Також до такого супу можна дати трохи сметани для ніжного вершкового смаку.

Ще одна смачна ідея Гастрономічна подорож до Італії: 3 страви, які варто приготувати на вечерю

Як приготувати суп з фрикадельками

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 8

Приготування:

  1. Дістаньте з холодильника спаржеву квасолю розморожуватися. Помийте 2 курячі крильця, перекладіть в каструлю, залийте 2 – 2,5 літрами води.
  2. Почистьте цибулину, розріжте її хрест навхрест та додайте у каструлю. Варіть 30 хвилин після закипання на повільному вогні та періодично знімайте пінку, щоб бульйон вийшов прозорим.
  3. Почистьте моркву, 2 – 3 середні картоплини та наріжте все кубиком. Вийміть з бульйону цибулю та крильця. Перекладіть туди порізану моркву та картоплю. Варіть 10 хвилин.
  4. Перекладіть в миску чи тарілку 300 грамів курячого фаршу, додайте жовток, посоліть до смаку та всипте 1 чайну ложку хмелі-сунелі. Добре перемішайте та сформуйте однакові кульки.
  5. Додайте фрикадельки в каструлю. Варіть ще 10 хвилин до готовності картоплі.
  6. Розморожені 100 грамів спаржевої квасолі розріжте навпіл. За 3 – 4 хвилини до кінця приготування додайте її в суп. Посоліть та всипте 1 чайну ложку хмелі-сунелі.
  7. Зніміть суп з вогню, накрийте кришкою та дайте 10 хвилин настоятися.