20 січня,
13:05
Ідеальні відбивні родом з Японії: правильний рецепт тонкацу – він стане вашим улюбленим
Джерело:
rikochan__japanТонкацу – традиційна страва японської кухні. Проте вона буде дуже звичною для українців, адже максимально нагадує усім відомі відбивні.
Традиційно тонкацу готують у фритюрі. Тому м'ясо виходить хрумким зовні та м'яким всередині.
Варто спробувати Бюджетна страва з неймовірним смаком: як правильно тушкувати курячі шлуночки
Рецепт тонкацу
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
– 4 яйця;
– сіль, перець до смаку;
– 1 батон;
– 1 кілограм свинини;
– борошно;
– олія;
– 4 столові ложки кетчупу;
– 1 столова ложка майонезу;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 0,5 столової ложки цукру.
Приготування:
- Яйця збийте. Додайте сіль та перець до смаку.
- М'яку частину батона наріжте кубиками та перебийте блендером до стану крихти.
- Свинину наріжте порційними шматками та відбийте, щоб розбити волокна. Посоліть та поперчіть з обох сторін і обсипте борошном.
- Занурте м'ясо у яйця, а потім у хлібні крихти.
- Смажте у великій кількості гарячої олії по 6 – 7 хвилин з кожної сторони, залежно від товщини м'яса.
- Для соусу змішайте кетчуп, майонез, соєвий соус та цукор.
- Наріжте готовий тонкацу та подавайте з нарізаною пекінською капустою, соусом, рисом чи місо-супом.