Спробуйте додати у вінегрет гриби. Добре відомий салат заграє новими барвами.
Буде смачно Бюджетна страва з неймовірним смаком: як правильно тушкувати курячі шлуночки
Вінегрет з грибами
- Час: 1 година
 - Порцій: 4
 
 Також у вінегрет можна додавати горошок / Фото Depositphotos
Приготування:
- Попередньо зваріть овочі до готовності. Морква та картопля варяться 25 хвилин, а буряк – 50 – 60. Потім почистьте їх та наріжте невеликими кубиками.
 - Мариновані гриби та солені огірки поріжте дрібно. Додайте в миску до овочів.
 - Потім додайте відціджену кукурудзу та подрібнену зелену цибулю.
 - Посоліть, додайте олію, гірчицю в зернах і перемішайте.
 



