Цей рецепт називають справжньою знахідкою для господинь. З ним ви забудете про смажені кабачки, адже ця страва перевершує їх за всіма критеріями!
Цікаво Ви теж будете так робити: чому в ресторанах яйця не варять, а вимикають воду, коли закипить
Рецепт рулету з кабачків
Час: 1 година 40 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Кабачки миємо та чистимо. Грубо натираємо, додаємо сіль, перемішуємо.
- Через 5 хвилин віджимаємо з кабачків зайву рідину.
- Змішуємо яйця та сметану, солимо, перчимо та додаємо до кабачків.
- Додаємо просіяне борошно та соду, добре перемішуємо.
- Деко застеляємо пергаментом, змащуємо олією. Рівномірно розподіляємо тісто тонким шаром та випікаємо 15 – 20 хвилин при 180 градусах.
- Сирки натираємо, додаємо продавлений часник, дрібно нарізаний кріп та майонез. Добре перемішуємо.
- Помідори чистимо від шкірки та нарізаємо тонкими кільцями.
- Коли кабачковий корж трішки вистигне, намазуємо його сирною масою, викладаємо помідори та загортаємо у рулет. Фіксуємо його харчовою плівкою та ставимо на годину у холодильник.
Смачного!