Цей рецепт називають справжньою знахідкою для господинь. З ним ви забудете про смажені кабачки, адже ця страва перевершує їх за всіма критеріями!

Цікаво Ви теж будете так робити: чому в ресторанах яйця не варять, а вимикають воду, коли закипить

Рецепт рулету з кабачків

Час: 1 година 40 хвилин

Порцій: 2

Приготування:

  1. Кабачки миємо та чистимо. Грубо натираємо, додаємо сіль, перемішуємо.
  2. Через 5 хвилин віджимаємо з кабачків зайву рідину.
  3. Змішуємо яйця та сметану, солимо, перчимо та додаємо до кабачків.
  4. Додаємо просіяне борошно та соду, добре перемішуємо.
  5. Деко застеляємо пергаментом, змащуємо олією. Рівномірно розподіляємо тісто тонким шаром та випікаємо 15 – 20 хвилин при 180 градусах.
  6. Сирки натираємо, додаємо продавлений часник, дрібно нарізаний кріп та майонез. Добре перемішуємо.
  7. Помідори чистимо від шкірки та нарізаємо тонкими кільцями.
  8. Коли кабачковий корж трішки вистигне, намазуємо його сирною масою, викладаємо помідори та загортаємо у рулет. Фіксуємо його харчовою плівкою та ставимо на годину у холодильник.

Смачного!