Яблучний соус зробить крильця невимовно смачними. А маринад – м'якими.
Варто спробувати Його обожнюють усі: рецепт ідеального грецького салату
Курячі крильця в яблучному соусі
- Час: 1 година
- Порцій: 2
Приготування:
- Крильця помийте та видаліть фаланги. Розріжте кожне крило на дві частини.
- Викладіть в глибоку миску, додайте майонез, гірчицю, соєвий соус, лимонний сік, подрібнений часник і всі сухі спеції. Залиште м'ясо маринуватися в холодильнику на кілька годин або на ніч.
- Яблука помийте, очистьте від насіння і наріжте часточками. Викладіть крильця на решітку, а зверху покладіть яблука. Закрийте решітку та випікайте крильця на мангалі до готовності.
- Також їх можна приготувати у духовці. Для цього форму для випікання змастіть олією і викласти в неї крильця в маринаді. Зверху на м'ясо викладіть скибочки яблук. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте курячі крильця з яблуками 40 хвилин.