Такі огірки вдадуться хрумкими та апетитними. Вони стануть ідеальним доповненням до вашого обіду чи вечері.

Буде смачно Ви готуватимете огірки лише так: рецепт розкішних пікулі на зиму

Мариновані огірки

  • Час: 1 година
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Огірки помийте, залийте холодною водою і залиште на 4 години.
  2. Тим часом почистьте часник та помийте зелень.
  3. У дволітрові підготовлені банки розкладіть по 1 зубчику часнику, 2 парасольки кропу, 3 листочки вишні і смородини, 2 лаврові листки, 3 горошини духмяного перцю і 5 горошин чорного перцю. Закладіть огірки.
  4. Додайте по 1 столовій ложці цукру і солі та по 50 мілілітрів оцту. Влийте в банки теплу кип'ячену воду та накрийте кришками.
  5. Банки поставте у велику каструлю, влийте теплу воду, доведіть до кипіння і стерилізуйте 15 хвилин. Потім герметично закрийте кришками.