15 травня,
20:49
Зникнуть зі столу за секунду: як приготувати найсмачніші печериці на грилі
Джерело:
KolizhankaПечериці є чудовим гарніром для шашлику. Однак вони цілком можуть стати самостійною стравою, якщо зробити правильний маринад.
Печериці в майонезному соусі будуть неймовірно смачними. Ця ароматна, ситна та смачна страва підійде для сімейного пікніка або відпочинку з друзями.
Буде смачно Унікальний маринад для шашлику на пиві: приготуйте і здивуєтесь
Маринад на майонезі з часником для печериць
- Час: 2 години
- Порцій: 2
– 300 грамів печериць;
– 2 столові ложки майонезу;
– сіль до смаку;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 1 зубчик часнику.
Приготування:
- Добре помийте печериці та обріжте все зайве. Більші гриби розріжте навпіл, щоб скоротити час їхнього обсмажування. Викладіть гриби в пакет із застібкою або миску.
- Для приготування маринаду змішайте чайну ложку лимонного соку, 2 столові ложки майонезу, сіль та лимонний сік.
- Зубчик часнику без лушпиння пропустіть через прес у піалу з соусом.
- Залийте печериці маринадом та перемішайте. Капелюшки грибів потрібно проколоти вилкою, щоб вони краще просочилися. Поставте печериці в холодильник щонайменше на 2 години.
- Нанижіть гриби на шампури та готуйте на мангалі протягом 15 хвилин, постійно перевертаючи.