Неправильне смаження печериць може зробити їх м’якими та випустити з них воду. Що ж робити, щоб отримати соковиті і насичені гриби? Є кілька простих та практичних рішень!

Не пропустіть 8 переваг курячих гомілок, про які ви могли не знати

Як вибрати найкращі гриби

Як у багатьох інших випадках, правильний вибір продуктів є вирішальним. Печериці мають бути твердими і мати насичений колір: білий або коричневий. Свіжі і тверді гриби не потрібно очищати від шкірки – просто промийте і добре обсушіть. Очищати шкірку потрібно для кількаденних і трохи потемнілих грибів.

Поради для ідеальної страви / Фото vecteezy

Як смажити гриби

Використовуючи гриби, ми хочемо отримати смачну та соковиту страву. Хоча смажити гриби не здається складним заняттям, з них часто тече вода. В результаті вони стають м'якими та інколи – гіркими.

Смачний інгредієнт / Фото vecteezy

Важливо правильно спланувати смаження. Спочатку наріжте цибулю і викладіть її на розпечену сковорідку з розтопленим вершковим маслом. Тільки після цього варто додати печериці та обсмажити все на середньому вогні. Пам’ятайте, що під час смаження гриби не можна досолювати – саме від солі гриби розм’якшуються. Додайте її в самому кінці. Щоб додати їм смаку, під час смаження можна використати чорний перець.