Одна з таких – голубці. Проте, за словами Ектора Хіменеса-Браво, в ресторанах їх рідко смачно готують.

У Канаді, у французьких провінціях, теж є схожа страва, але туди не додають рис, лише м'ясо. А я люблю українські голубці, бо вони мають хороший баланс: трохи рису, трохи м'яса. Але я теж куштував їх у багатьох ресторанах, і там не знають, як їх готувати,
– зазначав раніше кухар.

Буде смачно Магія на вашому столі: швидкий рецепт запеченого курячого філе з моцарелою і помідорами

Рецепт голубців від Ектора Хіменеса-Браво

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Відріжте від капусти нижню частину. Проваріть голівку 2 хвилини.
  2. Гриби наріжте та обсмажте.
  3. Змішайте фарш, рис, гриби, сіль та перець.
  4. Капусту розберіть на листя, відбийте нижню частину. На кожен лист викладіть замішаний фарш та сформуйте голубці.
  5. Цибулю наріжте, а моркву натріть. Обсмажте овочі, після чого розподіліть їх по дну каструлі, а зверху викладіть голубці.
  6. Залийте голубці томатною пастою з водою і тушкуйте 15 хвилин.