Одна з таких – голубці. Проте, за словами Ектора Хіменеса-Браво, в ресторанах їх рідко смачно готують.
У Канаді, у французьких провінціях, теж є схожа страва, але туди не додають рис, лише м'ясо. А я люблю українські голубці, бо вони мають хороший баланс: трохи рису, трохи м'яса. Але я теж куштував їх у багатьох ресторанах, і там не знають, як їх готувати,
– зазначав раніше кухар.
Буде смачно Магія на вашому столі: швидкий рецепт запеченого курячого філе з моцарелою і помідорами
Рецепт голубців від Ектора Хіменеса-Браво
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Відріжте від капусти нижню частину. Проваріть голівку 2 хвилини.
- Гриби наріжте та обсмажте.
- Змішайте фарш, рис, гриби, сіль та перець.
- Капусту розберіть на листя, відбийте нижню частину. На кожен лист викладіть замішаний фарш та сформуйте голубці.
- Цибулю наріжте, а моркву натріть. Обсмажте овочі, після чого розподіліть їх по дну каструлі, а зверху викладіть голубці.
- Залийте голубці томатною пастою з водою і тушкуйте 15 хвилин.