8 лютого,
13:30
М'ясо більше ніколи не буде сухим: як правильно готувати свинину – збережіть цей рецепт
Джерело:
alin_withkitchenПриготувати смачне та соковите м'ясо може бути дуже просто. Для цього потрібно лише знати кілька головних правил.
Зокрема, важливим є час приготування. Скористайтеся цим перевіреним рецептом – страва точно вдасться.
Буде смачно Значно кращі, ніж перці: готуємо фантастичні фаршировані баклажани
Як готувати свинячу вирізку
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порцій: 4
– 650 грамів свинячої вирізки;
– 100 грамів масла;
– сіль, паприка, сухий часник, зелень до смаку.
Приготування:
- Вирізку свинини помийте та зачистьте.
- М'яке вершкове масло змішайте із сіллю, спеціями та зеленню.
- Викладіть декілька шарів фольги, останній змастіть маслом зі спеціями, покладіть вирізку та міцно загорніть.
- Випікайте у духовці при температурі 210 градусів протягом 60 хвилин.
- Вийміть з духовки та дайте м'ясу ще трохи постояти у фользі, після чого наріжте та подавайте.