Фарш чудово доповнить ніжний смак баклажанів. Окрім цього, на все піде зовсім небагато часу.

Варто спробувати Курка по-угорськи: рецепт бюджетної вечері з дивовижним смаком

Фаршировані баклажани

  • Час: 55 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Баклажани помийте та розріжте на циліндри висотою приблизно 5 сантиметрів. Перекладіть їх у форму для запікання, зробіть надрізи, полийте олією і присипте сіллю.
  2. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до пом'якшення. На це піде приблизно 40 хвилин.
  3. Тим часом на невеликій кількості олії підсмажте нарізану цибулю, додайте фарш і обсмажте все разом кілька хвилин.
  4. Помідори подрібніть за допомогою блендера. Отримане пюре вилийте на пательню. Додайте сіль, чорний перець, сушений базилік і тушкуйте все разом приблизно 10 – 15 хвилин.
  5. М'якоть баклажанів розімніть та зробіть заглиблення. Начиніть фаршем і зверху викладіть кружальця моцарели. Запікайте ще 15 – 20 хвилин до утворення золотистої скоринки.