Неможливо уявити собі солодку та запашну паску без обов'язково інгредієнта – родзинок. Чи потрібно їх мити та як правильно підготувати перш ніж додавати у паску?
Цікаво Крабові палички – універсальний продукт: 4 страви, які можна приготувати з ТМ "Водний Світ"
Як зробити родзинки м'якими
Замочіть родзинки у воді або невеликій кількості лимонного соку приблизно на 30 – 40 хвилин. Колись було популярно ошпарювати родзинки окропом, що значно скорочувало час відновлення м’якості, але під впливом температури деякі цінні інгредієнти, що містяться в них, можуть розкладатися. Тому, якщо ви нікуди не поспішаєте, краще вибрати розчин без додаткової термічної обробки.
Така пухка та смачна / unsplash
У чому замочити родзинки
Зазвичай родзинки замочують у воді, проте інколи можна обрати молоко чи чай. Також популярність мають "п’яні родзинки", тобто замочені у коньяку або у чистій горілці. Пам’ятайте, що родзинки самі по собі досить солодкі, тому краще не замочувати їх у солодких соках або ароматизованих лікерах.
Коли добавляти родзинки в паску
Коли тісто підросло вдвоє, додайте до нього цедру і родзинки з цукатами.