Лише один інгредієнт змінить все: як приготувати королівські овочі на грилі
14 червня 2024,
17:57
Читать новость на русском
Джерело:
ShubaОвочі на грилі є ідеальним доповненням до шашлику. Дізнайтеся, як приготувати їх по-справжньому смачно.
Щоб овочі були ще ситнішими, приготуйте з ними сир. Це просто неймовірно!
Варто спробувати Найсмачніший стейк на грилі: шеф розкрив усі секрети – рецепт з відео
Овочі на грилі
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
– 200 грамів сиру з овечого молока;
– 80 грамів оливок без кісточок;
– 2 червоні болгарські перці;
– 1 цукіні;
– 12 томатів чері;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець до смаку;
– 5 грамів прованських трав;
– 60 грамів оливкової олії;
– 20 грамів лимонного соку;
– зелень до смаку;
– 4 тонкі лаваші.
Приготування:
- Овочі та зелень добре помийте та обсушіть. Перці розріжте навпіл, видаліть серцевини, а м'якоть наріжте смужками. Кабачок наріжте неширокими кружальцями, часник почистьте і подрібніть.
- Змішайте підготовлені овочі та чері, посоліть, поперчіть, влийте 40 мілілітрів олії та перемішайте. Викладіть на решітку і смажте на розігрітому грилі 5 – 7 хвилин, періодично перевертаючи.
- Сир наріжте скибочками. Змішайте 20 мілілітрів олії, 20 мілілітрів лимонного соку і прованські трави. Змастіть цією сумішшю сир.
- Лаваш викладіть на решітку гриля і злегка підрум'яньте. Розкладіть на тарілки лаваш, зверху викладіть овочі, оливки та шматочки сиру. Перед подачею прикрасьте зеленню.