Яловичий язик при правильному приготуванні виходить ніжним і смачним. Дотримуйтеся покрокової інструкції – і результат вас точно вразить.

Цікаво Штучний інтелект запропонував свій рецепт борщу: чим він відрізняється від того, який готуєте ви

Рецепт язика

  • Час: 30 хвилин + приготування
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помістіть язик в каструлю і налийте води так, щоб вона покрила язик. Вийміть його і додайте у воду 3 столові ложки солі, 3 лаврові листки, 5 зерен запашного перцю, чайну ложку перцю та імбиру та 4 зубчики часнику.
  2. Воду зі спеціями кип'ятіть близько 10 хвилин і дайте охолонути.
  3. Помістіть язик в холодний розсіл і залиште на ніч.
  4. На наступний день дістаньте язик, промийте його і вилийте розсіл.
  5. Овочі очистіть і дрібно наріжте.
  6. У каструлю покладіть язик, овочі, 0,5 чайної ложки перцю, 2 зубчики часнику, 3 лаврових листки, 5 зерен запашного перцю і гілочку розмарину, тушкуйте 2,5 – 3 години на малому вогні.
  7. Після закінчення цього часу вийміть язик, промийте його і зніміть шкірку.