• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • Новини
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Як правильно засолити червону рибу вдома: розповідає Володимир Ярославський

19 січня 2021 , 13:25 - Читать новость на русском
Як засолити червону рибу: поради Володимира Ярославського
Володимир Ярославський / Інстаграм

Всі ми любимо червону рибку на канапочці з вершковим маслом, але купуючи в магазині вона часто не тої якості, що хочеться, ще й з безліччю консервантів. Володимир Ярославський радо навчить читачів Smachno News, як правильно засолювати червону рибу вдома та смакувати нею в будь-який час.

Суддя "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розповів на своїй сторінці в інстаграм, як правильно засолювати червону рибу вдома.

Читайте також Починайте вчити українську мову – Євген Клопотенко написав лист до королеви Єлизавети ІІ

Шеф-кухар вправно готує не тільки класичні страви, а й вчить підписників у соцмережах, як правильно поводитись з тим чи іншим продуктом на кухні.

Як правильно засолити червону рибу

Інгредієнти:
– 1,2 кг червоної риби;
– 2 ст. л морської солі;
– чорний мелений перець;
– оливкова олія;
– цедра лайму;
– 1 ст. л цукру;
– 2 ст. л віскі, бренді або джину.
  1. Ретельно помийте рибу, зніміть шкіру та видаліть кісточки.
  2. Змішайте сіль з цукром та посипте сумішшю рибу з обох сторін.
  3. Збризніть рибу оливковою олією та посипте цедрою лайма.
  4. Додайте до риби чорного меленого перцю, спецій на ваш смак: тим'ян, розмарин або будь-яку іншу зелень.
  5. Полийте червону рибу алкоголем та накрийте її харчовою плівкою.
  6. Відправте рибу в холодильник засолюватись на ніч.

Зранку дістаньте готову рибу з холодильника та легенько протріть паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу та сіль.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Владимир Ярославский (@yaroslavskyi_vova)

Загорніть рибу знову у харчову плівку та дайте їй ще настоятись до вечора, щоб вона "дозріла".

Володимир Ярославський також пропонує вам замінити цедру лайма на цедру лимона, апельсина або мандаринки.

Зберігайте засолену червону рибу протягом тижня в холодильнику, щільно замотуйте її у харчову плівку або помістіть в контейнер для їжі.

Автор: Богданна Рибак
LifeStyle Новини Смачно Кулінарний гід Закуски

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 березня , 10:37
    • Рецепт смачних чебуреків від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      Рецепт смачних чебуреків від шеф-кухаря Володимира Ярославського
      2 березня , 17:06
    • Ліниві млинці з куркою у духовці: рецепт від Тані Литвинової
      Ліниві млинці з куркою у духовці: рецепт від Тані Литвинової
      1 березня , 12:05
      Цікаво
    • Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      Вечеря за 30 хвилин: смачні страви з курячих стріпсів та філе для відбивної
      2 бер , 12:28
    • Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      Чому курятина – незамінний продукт для тих, хто обирає здорове харчування
      4 бер , 12:10
    • Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      7 бер , 10:37
    • Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      6 бер , 22:26
     
    Новини
    • 10:37
      Рецепт млинців зі шпинатом та авокадо від Джеймі Олівера
      10:37
    • 6 березня
    • 22:26
      Мастер Шеф Професіонали 3 сезон 5 випуск: перевірка учасників на вміння заробляти гроші
      22:26
    • 10:25
      Вегетаріанський салат: рецепт з буряка, фундуком та чорносливом від Євгена Клопотенка
      10:25
    • 5 березня
    • 23:16
      Рецепт десерту Три молока від Володимира Троцького
      23:16
    • 22:35
      Як приготувати томатний суп: рецепт від Джеймі Олівера
      22:35
    • 21:04
      Унікальність японської кухні: як правильно їсти суші та чи вміють українці це робити відео фото
      21:04
    • 19:56
      Український Фестиваль борщу в день смерті Сталіна – це не тролінг, – Ткаченко - Новини
      19:56
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • Новини
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Likar
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»

    Made by
    Залиште відгук