Без зелені просто неможливо уявити собі велику кількість страв, повідомляє Смачно 24. Достатньо лише кількох гілочок, аби надати трапезі особливого смаку.

Читайте також Довше їсти, аніж робити: добірка страв, які можна дуже швидко приготувати

Зберігання – головна проблема

Однак часто можна побачити, що люди купують зелень невеличкими пучками. Це логічно з огляду на те, що рослини дуже швидко втрачають свій апетитний вигляд. Достатньо кількох днів у холодильнику, як від апетитного додатка не залишиться нічого.

Втім, це зовсім не означає, що немає опцій. Якщо знати секрети, то життя на кухні стане куди простішим.

Ароматний додаток / Фото Pixabay

Як зберегти свіжість зелені

Усе, що вам потрібно – вологий рушник та звичайний поліетиленовий пакет. Цього достатньо, аби продовжити свіжість зелені.

Спочатку загортаємо зелень у рушник, який потім кладемо у пакет. Ставимо у холодильник все – ваша зелень матиме свіжий вигляд набагато довше.