Буде наче щойно з грядки: як зберігати зелень свіжою якомога довше
Ароматна зелень чудово доповнює безліч страв. І не варто боятися купити її із запасом, адже є способи довго зберігати її свіжість.
Без зелені просто неможливо уявити собі велику кількість страв, повідомляє Смачно 24. Достатньо лише кількох гілочок, аби надати трапезі особливого смаку.
Читайте також Довше їсти, аніж робити: добірка страв, які можна дуже швидко приготувати
Зберігання – головна проблема
Однак часто можна побачити, що люди купують зелень невеличкими пучками. Це логічно з огляду на те, що рослини дуже швидко втрачають свій апетитний вигляд. Достатньо кількох днів у холодильнику, як від апетитного додатка не залишиться нічого.
Втім, це зовсім не означає, що немає опцій. Якщо знати секрети, то життя на кухні стане куди простішим.
Ароматний додаток / Фото Pixabay
Як зберегти свіжість зелені
Усе, що вам потрібно – вологий рушник та звичайний поліетиленовий пакет. Цього достатньо, аби продовжити свіжість зелені.
Спочатку загортаємо зелень у рушник, який потім кладемо у пакет. Ставимо у холодильник все – ваша зелень матиме свіжий вигляд набагато довше.