Окрошка – це та рідка страва, яку обожнюють навіть діти, інформує Смачно 24. Зазвичай цей суп асоціюють з літом, але кожен погодиться, що він доречний на столі у будь-яку мить.
Читайте також Насолода без турбот: простий рецепт неймовірного полуничного морозива
Рецепт класичної окрошки
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Приготування:
- Картоплю та яйця відварюємо та чистимо.
- Усі інгредієнти нарізаємо кубиками, зелень подрібнюємо.
- Змішуємо усі інгредієнти та солимо.
- Викладаємо все у миску, заливаємо квасом та посипаємо зеленню.
- Подавати зі сметаною.
Смачного!
Рецепт окрошки на кефірі
Час: 30 хвилин
Порцій: 2
Приготування:
- Картоплю варимо у мундирі, потім чистимо та кладемо у холодильник.
- Шинку, огірки та редиску нарізаємо кубиками.
- Зелену цибулю дрібно ріжемо, розтираємо у ступці з сіллю та відкладаємо.
- Яйця варимо та дрібно нарізаємо.
- Усі інгредієнти змішуємо з дрібно нарізаною зеленню.
- Заправляємо окрошку кефіром і одразу подаємо до столу.
Смачного!