Баклажан запечений з сиром – ідеальний варіант закуски до святкового чи буденного столу. Рецепт страви доволі простий, його можна готувати навіть із заморожених баклажанів.

Читайте також Український бренд яловичини Skott Smeat презентували на найвпливовішій виставці світу

Український шеф-кухар Микола Люлько поділився з читачами рецептом цієї простої закуски, аби й ви могли пересвідчитися, що готувати просто.

Рецепт баклажанів з сиром

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 4

Приготування:

  • Нарізаємо баклажан кружальцями товщиною 1,5 – 2 сантиметри. Робимо надрізи не прорізаючи баклажан до кінця.
  • Викладаємо на деко з пергаментом, попередньо змащене олією.
  • Перебиті помідори з’єднуємо з всіма інгредієнтами, та викладаємо на баклажан. Натираємо сир моцарела зверху.
  • Відправляємо все в розігріту духовку на 15 хвилин при 180 градусах.

Смачного!