Мінімум інгредієнтів та часу вам потрібно на приготування домашніх батончиків баунті, які вже давно підкорили світ своїм довершеним смаком.

Читайте також Неймовірно смачні: 3 рецепти бургерів на мангалі, які можуть замінити шашлик

Вдале поєднання кокосової стружки та згущеного молока, ніжний молочний шоколад – смакота! Окрім того, що їх можна їсти з кавою чи чаєм, батончики зручно давати дітям до школи, садочку чи в дорогу на перекус.

Рецепт батончиків баунті

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 9 штук

Приготування:

  • Поєднуємо кокосову стружку та згущене молоко до однорідної маси. Формуємо батончики, кладемо на рівну поверхню з пергаментом та прибираємо у морозилку на 20 хвилин.
  • У цей час розтоплюємо шоколад у мікрохвильовці або на водяній бані.
  • Занурюємо батончики в розтоплений шоколад, повертаємо на пергамент та прибираємо у холодильник до застигання шоколаду.

Смачного!⠀ ⠀