Бульйон готують по-різному, з додаванням ароматних спецій. Популярними варіантами є по-американськи – зі шматочками курки, овочами і макаронами, а також східний. Однак ви просто мусите познайомитися із австрійською варіацією страви. У місцевих ресторанах її називають "Rindsuppe mit Wiener Einlage", що перекладається як "яловичий бульйон з віденською вставкою".
Цікаво Чи потрібно олію зберігати олію в холодильнику: пояснення "на пальцях"
Рецепт бульйону по-віденськи
- Час: 1,5 години
- Порцій: 4
Новий смак звичної страви / Ілюстративне фото pexels
Приготування:
- Покладіть м’ясо з кістками у велику каструлю, залийте зимною водою (приблизно 2,5 літри) і доведіть до кипіння, знімаючи піну. Цибулю розріжте навпіл, не очищаючи, і обсмажте на вогні до темно-коричневого кольору.
- Додайте в суп чайну ложку солі, лавровий лист, горошини перцю і обсмажені половинки цибулі. Варіть все на повільному вогні не менше 3 годин (чим довше, тим краще).
- З’єднайте всі інгредієнти для млинців до однорідної маси.
- Смажте млинці на невеликій кількості жиру і відставте остигати. Коли охолонуть, наріжте тонкими смужками.
- Зварений суп процідіть і видаліть цибулю, м'ясо і кістки. Яловичину наріжте невеликими шматочками.
- У каструлю з прозорим бульйоном додати нарізані овочі, очищені зубчики часнику, зелень, сіль, перець і м'ясо.
- Готуйте ще приблизно 30 хвилин.
- Подавайте бульйон з нарізаними млинцями і шматочками м'яса.