Чизкейк з полуницею – неймовірно смачний десерт, літній, свіжий та ароматний. Він підійде до будь-якого свята чи родинного застілля.

Читайте також Сезон відпочинку на природі: як приготувати шашлик із курятини на будь-який смак

Якщо сезон полуниці вже пройшов, або ви хочете спробувати його з іншими ягодами – сміло можете заміняти. Чудово підійдуть персики, ожина, чорниця чи лохина.

Рецепт полуничного чизкейка

  • Час: 5 годин
  • Порції: 8

Приготування:

  • ️Печиво подрібнюємо в крихту і з'єднуємо з розтопленим маслом, викладаємо в форму застелену пергаментом, бортики змазуємо краплею олії, формуємо корж кладемо в холодильник.
  • ️Желатин заливаємо холодною водою.
  • ️З'єднуємо крем-сир, вершки, цукрову пудру, ваніль і розтоплений желатин (підігріваємо його в мікрохвильовці), і збиваємо блендером чи змішуємо все разом вінчиком.
  • ️Виливаємо сирну масу на корж, кладемо в холодильник.
  • ️Желе розводимо в 300 грамів гарячої води, охолоджуємо до кімнатної температури.
  • На холодний торт викладаємо очищену помиту полуницю і зверху заливаємо (поступово) желе щоразу охолоджуючи.
  • Охолоджуємо чизкейк ще 4 години.

Смачного!