Гороховий суп із запахом копченостей – від самих цих слів вже тече слинка. При правильному підході та плануванні готувати його зовсім не довго.
Цікаво Ранкові гастрономічні пригоди: якими тостами на сніданок смакують у різних країнах світу
Гороховий суп
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Приготування:
- Напередодні горох висипте в каструлю, залийте холодною водою і залишіть на ніч.
- У киплячий бульйон додайте відціджений замочений горох і доведіть до кипіння.
- Додайте ребра розділені на 4 менші частини.
- Зменшіть вогонь і варіть під кришкою 1 годину.
- Додайте очищену і тонко нарізану моркву та очищену і нарізану кубиками картоплю.
- Варіть близько пів години до м'якості овочів (можна збільшити час, якщо хочете, щоб картопля почала розвалюватися.
- За 10 хвилин до кінця додайте майоран і половинку часнику (цілого).
- З часом суп ще трішки загусне.