Ваші друзі будуть в захваті: як приготувати кабачки на мангалі

7 травня 2024, 17:29
Читать новость на русском

Джерело:

"Як зробити"

Кабачки чудово пасують до шашлику чи ковбасок. Спробуйте приготувати їх на мангалі за цим рецептом.

Кабачки на грилі виходять дуже ніжними та соковитими. Дим додасть їм неймовірного аромату.

Варто спробувати Його обожнюють усі: рецепт ідеального грецького салату

Рецепти кабачків на грилі

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– 2 молоді кабачки;
– 1 гострий стручковий перець;
– сік з половини лимона;
– 5 столових ложок оливкової олії;
– 2 столові ложки м'ятного листя;
– морська сіль до смаку.


Такі кабачки чудово пасують до м'яса / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Молоді кабачки наріжте повздовж на широкі смужки. Швидко обсмажте з двох сторін на грилі – буквально по кілька хвилин на сторону.
  2. З лимонного соку, оливкової олії та солі зробіть заправку. Дрібно нарубайте стручок гострого перцю.
  3. Викладіть смажені кабачки на велику тарілку, присипте їх м'ятним листям і нарубаним гострим перцем.
  4. Рясно заправте сумішшю лимонного соку та оливкової олії, після чого одразу подавайте до столу.
Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати смачний соус дзадзикі.