Кабачки на грилі виходять дуже ніжними та соковитими. Дим додасть їм неймовірного аромату.
Варто спробувати Його обожнюють усі: рецепт ідеального грецького салату
Рецепти кабачків на грилі
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Такі кабачки чудово пасують до м'яса / Фото Unsplash
Приготування:
- Молоді кабачки наріжте повздовж на широкі смужки. Швидко обсмажте з двох сторін на грилі – буквально по кілька хвилин на сторону.
- З лимонного соку, оливкової олії та солі зробіть заправку. Дрібно нарубайте стручок гострого перцю.
- Викладіть смажені кабачки на велику тарілку, присипте їх м'ятним листям і нарубаним гострим перцем.
- Рясно заправте сумішшю лимонного соку та оливкової олії, після чого одразу подавайте до столу.