7 грудня,
17:15
Феєричний смак на святковому столі: рецепт качки з апельсинами на Новий рік
Джерело:
Fajne gotowanieНастала пора святкового сезону, а разом з тим час здивувати своїх гостей чимось особливим. Серед безлічі варіантів вишуканих страв особливе місце може зайняти качка з апельсинами.
Це витончений рецепт, який не тільки зачарує смакові рецептори, але і подарує вашій вечері атмосферу розкоші та святковості. Качка в апельсині – це справді смачний спосіб насолодитися чудовою їжею.
Це дуже смачно Ідеальна родинна вечеря на Миколая: готуємо особливий кіш з куркою та сиром
Рецепт качки з апельсинами
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 8
– ціла качка (приблизно 2 кілограми);
– 4 столові ложки оливкової олії;
– 2 апельсини;
– 1 столова ложка меду;
– спеції: сіль, перець, подрібнений часник, розмарин.
Приготування:
- Змішайте в мисці оливкову олію, мед і спеції. Отриманою пастою змастіть качку, а решту висипте всередину качки.
- Закріпіть качку зубочистками.
- Добре почистіть апельсини. Вичавіть сік з половини апельсина та полийте ним качку, решту наріжте скибочками.
- Нагрійте духовку до 180 градусів.
- Викладіть качку в жаровню і запікайте 2 години.
- За 30 хвилин до закінчення запікання додайте до качки нарізані апельсини.