Для приготування яблучного омлету потрібно лише кілька хвилин, а вмикати духовку немає жодної необхідності. Ця страва чудово пасуватиме для чаювання, хоча інколи її готують навіть на сніданок.

Цікаво "Курка по-домашньому": класичні страви для затишних зимових вечорів

Рецепт яблучного омлету

Час: 30 хвилин

Порцій: 2

Приготування:

  1. Яйця збиваємо цукром, поки суміш не стане "повітряною".
  2. Додаємо до суміші молоко, борошно та родзинки, добре перемішуємо.
  3. Додаємо дрібно нарізані яблука та ще раз перемішуємо.
  4. На сковорідці розтоплюємо шматочок масла, виливаємо суміш, накриваємо кришкою та виставляємо найменший рівень вогню.
  5. Через 10 хвилин обережно перевертаємо омлет та готуємо ще 5 хвилин.
  6. Акуратно знімаємо омлет зі сковорідки, можна прикрасити пудрою чи іншими додатками.
  7. Можна подавати до столу з улюбленим варенням.

Смачного!