Яйця, бекон, сир та макарони – це просто ідеальне поєднання продуктів, завдяки чому карбонара завоювала велику популярність. Окрім того, вам не потрібно витрачати багато часу та зусиль, адже найскладнішою операцією тут буде приготування спагетті.

Читайте також Як організувати ідеальний пікнік: рецепти з курятини на будь-який смак

Рецепт бюджетної карбонари

Час: 15 хвилин

Порцій: 4

Приготування:

  • Спагетті варимо у підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці.
  • Поки готуються макарони, на середньому вогні розігріваємо пательню.
  • Додаємо на сковорідку олію та смажимо бекон впродовж 2 – 3 хвилин.
  • Додаємо часник, смажимо ще хвилину та відставляємо сковорідку з вогню.
  • В окремій мисці змішуємо жовтки, 3/4 сиру та молоко. Солимо, перчимо та добре перемішуємо.
  • Коли спагетті будуть готові, зливаємо воду, залишивши чашку для подальших маніпуляцій.
  • Зціджені спагетті висипаємо на сковорідку до бекону. Одразу виливаємо яєчну суміш та добре перемішуємо. Якщо вам здається, що страва стає надто густою або липкою, варто додати трішки водички з-під спагетті.
  • Перед подачею трішки посипаємо сиром, який залишився.

Смачного!