Запорука успіху – правильна підготовка перцю і додавання східних спецій. Ваші рідні точно попросять готувати його якомога частіше.

Не пропустіть До м'яса чи салатів: як замаринувати часник на зиму

Суп з запеченого перцю

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 6

Приготування:

  1. Помийте перець, розріжте на четвертинки і видаліть насіння. Викладіть на деко, застелене папером, додайте часник, сіль, перець і орегано. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте, поки овоч місцями не почне підгорати.
  2. Дістаньте запечені перці з духовки і помістіть їх у рукав з фольги або пластикову коробку. Залиште на чверть години для випаровування – це значно полегшить очищення.
  3. Підготуйте каструлю і розтопіть у ній велику ложку вершкового масла. Додайте нарізану цибулю і обсмажте її до золотистого кольору. Обсмажену цибулю залийте бульйоном і доведіть до кипіння. Потім додавайте подрібнену м’якоть печеного перцю і тушкуйте п’ятнадцять хвилин.
  4. Додайте сир фета і вершки, потім все перемішайте. Приправте спеціями до смаку. Будьте обережні з сіллю, оскільки сир фета вже солоний.