Секрет смачного круасана – у роботі та любові, яку ви вкладаєте в процес приготування. Забудьте про походи до пекарні чи кафе, адже ви зможете створити це кулінарне диво вдома.
Це дуже смачно Швидко, просто та дешево: рецепт яблучного пирога, який можна пекти хоч щодня
Рецепт домашніх круасанів
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 1
Це так апетитно / Фото unsplash
Приготування:
- Листкове тісто розгорніть і наріжте досить великими трикутниками.
- Кожен трикутник змастіть варенням і загорніть в круасан.
- Викладіть круасани на деко, застелене папером для випічки.
- Яйце розбийте в миску і збийте виделкою.
- Кожен круасан змастіть яйцем і трохи посипати цукром.
- Випікайте круасани в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 15 хвилин.
- Після закінчення цього часу вийміть круасани з духовки та дайте їм охолонути.