Замочені на ніч оселедці вийдуть пікантними, але не дуже солоними. Є кілька хитрощів, які допоможуть перетворити цю банальну рибу на довершену страву.

До теми 15 хвилин – і готово: геніальна намазка з оселедця та плавленого сиру

Для чого замочувати оселедець

Відповідь дуже проста: щоб вони не були солоними і жорсткими. Маринад не лише додає смаку, але і робить оселедець більш насиченим та ароматним. Також маринування допомагає зменшити або приглушити характерний запах оселедця, який може бути дуже інтенсивним.

У чому маринувати рибу

Часто оселедець замочують у воді з додаванням спеції, проте можна обрати інші опції. Ось декілька з них:

Замочування оселедця у маринаді – це чудовий спосіб підвищити якість і смак риби.