15 серпня,
                    20:02
                
                Смачніше не придумаєш: варена кукурудза в молоці та спеціях
Джерело:
Микола ЛюлькоЯк ви зазвичай готує цукрову кукурудзу? Мабуть, які ми: відварюємо у воді, або запікаємо в духовці разом з маслом. У нас є нереально смачний варіант страви з качанів кукурудзи на молоці.
Кукурудза в молоці з горіхами – цікавий та оригінальний варіант звичної нам страви. Завдяки відварюванню її в молоці та плавленому сирі, смак набирає нових ноток, а кукурудза тане в роті.
Читайте також Яловича котлета – універсальний продукт: три оригінальні рецепти, які це доведуть
Її можна подавати як окрему страву, а можна як закуску. Обов'язково додайте спецій та горіхів – це дуже смачно.
Рецепт вареної кукурудзи в молоці
- Час: 2 години
 - Порції: 4 – 6
 
– 6 качанів кукурудзи;
– 1 літр молока;
– 1 літр води;
– 200 грамів плавленого сиру;
– 4 зубчики часнику;
– 2 гілочки розмарину;
– мускатний горіх;
– перець чилі;
– 2 – 3 чайні ложки солі.
Приготування:
- У великій каструлі поєднуємо всі інгредієнти та доводимо до кипіння. Варимо цукрову кукурудзу 15 хвилин, далі їй потрібно дати настоятися близько години.
 
- Виймаємо качани та змащуємо вершковим маслом.
 - Додатково поливаємо все соусом теріякі або хойсін та посипаємо подрібненими горішками кеш'ю.
 
 
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати стейк вдома за нашими порадами.