Якщо зазвичай шніцель готують із великого шматка свинини, цього разу ми пропонуємо замінити його ніжне куряче філе. Така страва підкорить з першого шматочку своїм смаком, соковитістю та поживністю.

Читайте також Біфштекс з яловичини та яйцем: швидкий рецепт для ідеального сніданку

Курячий шніцель чудово підійде до картопляного пюре, овочів, гречки чи рису. Якщо ви обожнюєте експерименти – замініть у бургері яловичу котлету на шніцель з курки та насолоджуйтеся. Це нереально смачно і ситно!

Рецепт курячого шніцеля

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • ️Промиваємо куряче філе проточною водою, висушуємо паперовими рушниками. Нарізаємо.
  • Пергамент трішки змащуємо олією і відбиваємо у ньому курочку. Легенько, щоб вона була тоненька, але не прорвалась.
  • Відбивну солимо та перчимо, додаємо солодкої паприки.
  • Яйця збиваємо із сіллю.
  • Панірувальні сухарі змішуємо із натертим пармезаном, сіллю та солодкою паприкою.
  • Відбивну опускаємо у збите яйце, потім у сухарі.
  • На гарячій сковороді розтоплюємо масло, додаємо трішки оливкової олії та обсмажуємо шніцель з обох боків. Обов'язково викладаємо на паперовий рушничок.

Смачного!