Особливого смаку ватрезою надає яєчно-вершкова суміш, яку додають наприкінці приготування. Завдяки їй суп набуває кремової густоти та ніжності.

Читайте також Дитячі страви з куркою на щодень: соковиті мітболи, наґетси та котлети із сирною начинкою

Після тарілки такого супу не захочеться навіть десерту!

Бельгійський суп ватерзой з куркою

  • Час: 2 години
  • Порції: 6 – 8


Курячий суп / Фото eats marter

Приготування:

  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте в каструлі (з товстим дном) на вершковому маслі.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Курячу тушку натріть спеціями та викладіть грудкою донизу в каструлю (на цибулю).


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Залийте все бульйоном так, щоб він покривав м'ясо. Тушкуйте інгредієнти на маленькому вогні близько 30 хвилин.
  1. Додайте до супу грубо нарізану цибулю порей, моркву і селеру. Присмачте тим'яном і лавровим листком. Накрийте суп кришкою і варіть ще 30 хвилин.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Наріжте картоплю грубими шматками і варіть ще 20 хвилин.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Вийміть курку з каструлі й охолодіть. Відділіть м'ясо від кісток та шкіри.
  1. Змішайте жовтки та вершки, додайте трішки бульйону та швидко перемішайте. Влийте соус до супу і ретельно вимішайте його ложкою.


Приготування супу / Фото Їжа

  1. Відправте куряче м'ясо до супу й перемішайте.
  1. Перед подачею до столу додайте до супу дрібно нарізану петрушку.
  1. Суп готовий.

Смачного!