Безумовно, ця страва не для щоденного споживання, адже локшина швидкого приготування не несе в собі багато користі для організму. Але коли ви в поході, немає світла чи часу щось готувати – цей рецепт стане в пригоді.

Читайте також Котлета по-київськи – ідеальна страва для всієї родини: як її приготувати всього за 15 хвилин

Мівіну можна запарити невеликою кількістю води, а присмачити страву тими інгредієнтами, які є в холодильнику: ковбаска, сосиски чи крабові палички.

Рецепт салату з мівіною

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Запарюємо локшину швидкого приготування згідно з інструкцією на упаковці: заливаємо окропом та накриваємо тарілкою чи кришкою. Залишаємо на 5 – 7 хвилин, аби вона запарилася та набухла. Зливаємо зайву воду.
  • З консервованої кукурудзи зливаємо воду та перекладаємо все в миску.
  • Нарізаємо крабові палички шматочками.
  • Змішуємо крабові палички, кукурудзу, запарену мівіну та заправляємо спеціями та майонезом. Перемішуємо.

Смачного!