Хрумкі огірочки з куркумою на зиму сподобаються усім. Від пряного аромату потечуть слинки і запаморочиться голова, тож будьте готові заготувати їх із запасом.
Не пропустіть Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері
Рецепт маринованих огірків з куркумою
- Час: 60 хвилин
- Порцій: 6 осіб
Приклад того, як потрібно нарізати овочі / Фото Smaker
Приготування:
- Вимиті огірки з шкіркою наріжте кружальцями, так само очищені моркву і цибулю.
- Перець промийте та очистіть від насіння, наріжте соломкою. Часник посічіть ножем.
- Висипте всі овочі у миску та додайте спеції, сіль, олію, оцет і цукор.
- Все ретельно перемішайте та залиште на кілька годин, можна на ніч.
- Коли салат настоїться, скільки потрібно, викладіть його разом з соком в банки.
- Помістіть банки у каструлю з водою та пастеризуйте 20 хвилин з моменту закипання води.
- Дістаньте банки з води та переверніть догори дном, дайте охолонути.