Окрошка чудово освіжає у спеку. Спробуйте і переконайтеся.

Варто спробувати Запечена молода картопля з кабачками та беконом: рецепт простої вечері, яка вас вразить

Окрошка на сметані

  • Час: 60 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. М’ясо помийте, наріжте та відваріть протягом 30 хвилин. Картоплю помийте і зваріть до готовності. На це піде близько 20 хвилин. Яйця зваріть на круто. Огірки, зелень і зелену цибулю добре помийте.
  2. Огірки наріжте кубиками, а зелень і цибулю подрібніть. Готові м'ясо, картоплю і яйця охолодіть і наріжте кубиками.
  3. Покладіть всі підготовлені овочі у каструлю, додайте сіль, перець, сметану і перемішайте. В охолоджену кип'ячену воду всипте лимонну кислоту і розмішайте. Влийте воду у каструлю, додайте зелень, зелену цибулю і перемішайте.