Приготуйте таку страву на сніданок і ви 100 відсотково згадаєте смак дитинства. За бажанням до страви можна додавати нарізані ковбаски або сосиски, різноманітні овочі, або готувати соло.
Читайте також Рецепт курячих гомілок в беконі, що ідеально підійдуть до застілля з сім'єю чи друзями
У цьому рецепті є один нюанс, обов'язково дотримуйтеся технології приготування страви – не слід сильно збовтувати яйця, щоб вони не опустилися після запікання.
Рецепт яєчного омлету
- Час: 45 хвилин
- Порції: 2 – 3
Приготування:️
- Приготувати можна практично на будь-яку кількість яєць. Є тільки одне золоте правило: на 1 яйце – 50 мілілітрів молока. Бажано, щоб молоко і яйця були кімнатної температури.
- Додаємо до яєць тепле молоко, сіль і збовтуємо вінчиком. Треба тільки збовтати, не збивати.️
- Жаротривку форму для запікання змазуємо вершковим маслом.
- ️Виливаємо майбутній омлет у форму.
- ️Запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах 40 – 45 хвилин.
Смачного!