Ідеальний десерт – це коли швидко та смачно. Пиріг на сковороді відповідає цим критеріям та заслуговує на те, аби бути у вашому кулінарному арсеналі.

Не пропустіть Як смажити куряче філе, щоб воно вийшло соковитим: помилки, які псують страву

Рецепт пирога на сковороді

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Фрукти слід розділити на дрібніші шматочки. Викладіть їх в сковорідку, додайте будь-яке вино і мед.
  2. Обсмажуйте все разом кілька хвилин.
  3. Яєчні білки збийте з цукровою пудрою до утворення міцної меренги, потім додайте жовтки і акуратно перемішайте.
  4. Додайте просіяне борошно з розпушувачем і олію.
  5. Вилийте тісто на фрукти, розрівняйте верх і смажте під кришкою на слабкому газу до 10 хвилин.
  6. Перевірте паличкою готовність пирога. Відкрийте кришку, зніміть з вогню і залиште на сковороді ще на 5 хвилин.
  7. Після закінчення цього часу викладіть пиріг на блюдо (фруктами вгору) і щедро посипте цукровою пудрою.