В сучасній кухні рідко готують суп з помідорів, рису та картоплі, але повірте, він надзвичайно смачний, ситний та поживний. Головне, що його можна готувати будь-коли: взимку, влітку, восени.

Читайте також Смачно та корисно: рецепт сочевиці з курячими гомілками по-європейськи

В сезон помідорів використовуйте свіжі овочі, а взимку чудово підійдуть закручені помідори в своєму соку.

Рецепт помідорової зупи

  • Час: 1 година

Приготування:

  • Відварюємо м'ясо, додаємо лавровий лист, сіль та чорний перець.
  • Постійно під час варіння збираємо пінку і варимо на маленькому вогні, тоді в нас буде гарний та прозорий бульйончик.
  • Додаємо нарізану довільними кубиками картоплю.
  • Смажимо нарізану кубиками цибулю та моркву і вкінці додаємо подрібнені помідори без шкірки, тушкуємо трішки все разом.
  • Додаємо засмажку в суп та відразу промитий рис. Варимо все до майже готовності рису.
  • Присипаємо гарно зеленню, накриваємо кришкою і даємо настоятись доки рис дійде до готовності.
  • Подаємо зі сметаною.

Смачного!