Рибні консерви чудово підходять для приготування сендвічів або швидких закусок. Лише кілька інгредієнтів та мінімум зусиль – і у вашому погребі неймовірна заготовка на випадок відключення світла.
Цікаво Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити
Рецепт рибної консерви
- Час: 4 години
- Порцій: 6
Приготування:
- Помідори подрібніть і доведіть до кипіння.
- Моркву крупно натріть, а цибулю наріжте кільцями.
- Обсмажте овочі на олії.
- Викладіть обсмажені овочі до помідорної маси.
- У чавунну ємність шарами викладіть рибу і томатну пасту. При цьому верхній шар обов'язково повинен бути помідорним.
- Туди ж викладіть всі спеції і тушіть на маленькому вогні три години.
- За 10 хвилин до готовності вилийте в сковороду весь оцет.
- Ще гарячу рибу розкладіть у чисті та простерилізовані банки.
- Стерилізуйте банки з рибною консервою у каструлі з водою мінімум 30 хвилин.