Рибні консерви чудово підходять для приготування сендвічів або швидких закусок. Лише кілька інгредієнтів та мінімум зусиль – і у вашому погребі неймовірна заготовка на випадок відключення світла.

Цікаво Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

Рецепт рибної консерви

  • Час: 4 години
  • Порцій: 6

Приготування:

  • Помідори подрібніть і доведіть до кипіння.
  • Моркву крупно натріть, а цибулю наріжте кільцями.
  • Обсмажте овочі на олії.
  • Викладіть обсмажені овочі до помідорної маси.
  • У чавунну ємність шарами викладіть рибу і томатну пасту. При цьому верхній шар обов'язково повинен бути помідорним.
  • Туди ж викладіть всі спеції і тушіть на маленькому вогні три години.
  • За 10 хвилин до готовності вилийте в сковороду весь оцет.
  • Ще гарячу рибу розкладіть у чисті та простерилізовані банки.
  • Стерилізуйте банки з рибною консервою у каструлі з водою мінімум 30 хвилин.