Рулети з баклажанів з корейською морквою – це не просто швидка закуска до столу, а справжня насолода для рецепторів. Справжній осінній рецепт, який ви точно збережете собі в нотатках.

Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

За бажанням їх можна подавати з гострим часниковим соусом, або до м'ясних чи рибних страв. Спробуйте і ви будете приємно вражені результатом.

Рецепт рулетів з баклажанів та корейської моркви

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Баклажани миємо та просушуємо від вологи, нарізаємо тонкими поздовжніми скибками. Вийде приблизно 14 – 15 скибочок.
  • На розігрітій сковорідці з олією обсмажуємо скибки баклажанів з обох сторін впродовж кількох хвилин. Готові баклажани викладаємо на тарілку застелену паперовим рушником, щоб він всотав зайвий жир.
  • Формуємо рулетики, викладаючи приблизно 15 – 20 грамів моркви з товщого краю скибочки баклажана та закручуючи її.
  • Викладаємо закуску на тарілку та подаємо з улюбленим соусом.

Смачного!